MenuBrandon discussion forums
  Forum Search   Register Register  Login Login

Adidas Ultra Boost Udsalg

 Post Reply Post Reply
Author
anderase View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 30 Mar 2020
Status: Offline
Points: 16
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote anderase Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Adidas Ultra Boost Udsalg
    
Posted: 30 Mar 2020 at 9:00am by anderase
Adidas Ultra Boost Mænd/Kvinder blev først introduceret og populariseret af det kendte streetwear-mærke KITH i 2016 ved hjælp af deres ”Aspen” -samarbejde. Det er uden tvivl en af ​​de mest æstetiske tiltalende sneakers i nyere hukommelse for Trefoil-mærket. UB Mid udstyrer på en mesterlig måde linjen mellem funktionalitet og livsstils bærbarhed, en forstærket overdel, en holdbar kontinental ydersål og en sok som ankelbånd for øget komfort.Den øverste er konstrueret af en blød fløde-farvet Primeknit, mens en nogensinde så svag grå på midtfod / hæl-burene giver en lys tonekontrast. Adidas Ultra Boost Sko Skos standard Ultra Boost hæl hit er gjort i et luksuriøst sølv, og UBs berømte Boost mellemsål i fuld længde giver komfort og støtte. Yderstålen glemmer Ultra Boost's originale, nubbede trækkraftsystem til en aktuel touch-ydersål i det aktuelle kontinentale gummi med sorte skiver.

Hvert år frigiver adidas et væld af produkter til fejring af det kinesiske nytår med en række af de mest værdsatte iterationer, der kommer på den berømte Adidas Ultra Boost Billig. I år udnytter Ultra Boost et fedt rødt farveskema til skiftende år, der kommer noget inspireret af den kinesiske tradition med røde konvolutter med gaver og beskeder på ferien. Eddie Huang afslørede netop et første kig på dette års fald, der er udstyret med en gylden gul panda på dens tunge, så den passer til skoens overordnede farveskema beregnet til at ligne Kinas genkendelige flag.

Rio-OL vil være et vigtigt springbræt for adidas, et brand, der ikke har haft meget at fejre på den store internationale sportsbegivenhed. Adidas Ultra Boost Udsalg I London blev OL absolut domineret af Nike med fremkomsten af ​​Flyknit, disse snavs reflekterende jakker og alt det fodtøj, der omgiver det olympiske basketballhold, men landskabet med sportsbeklædning har ændret sig så meget, at adidas er den der får alt det øjne. Til de kommende spil har adidas en trio af Ultra Boost-løbesko inspireret af guld-, sølv- og bronzemedaljer. Hver version er markeret med et farvet hæl-bur og forskellige Primeknit-overdel.

Køb Adidas Ultra Boost har cementeret sig selv som en must-have sneaker og var en hurtig tilføjelse til nogens rotation. Når et endnu sværere par at få fat på på grund af den populære karakter af colorway, har adidas genoprettet denne særlige Ultra Boost gang på gang, hvilket gør enkle opgraderinger og ændringer undervejs. Denne forhåndsvisning viser et antal ændringer til 2017-gengivelsen fra et nyt marmoreret Primeknit-mønster med mere gråt pletglat til et mælkeagtigt gennemsigtig buroverlay.

www.skotmall.com
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.
Facebook Twitter YouTube Brighter Brandon
Copyright © 2020 Brighter Brandon
Designed and maintained by Terry Hawkins