MenuBrandon discussion forums
  Forum Search   Register Register  Login Login

Nike Air Max 270 Hvid/Sort/Volt

 Post Reply Post Reply
Author
1uwvd4jh View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Sep 2020
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 1uwvd4jh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nike Air Max 270 Hvid/Sort/Volt
    
Posted: 12 Sep 2020 at 3:00am by 1uwvd4jhUanset hvad fortsætter de med at udrulle nye farveveje med et af de seneste eksempler, der er vist ovenfor. Denne Nike Sko Rosa har en kombination af Light Bone, White og Dark Hazel i hele den øvre del og bringer disse mokka-vibes. Yderligere detaljer inkluderer læderpaneler på hælen og tungen, "AIR" og "270" branding på de mediale sidepaneler, endnu mere branding på tungen og hæle, og signaturen Air Max enhed på hælen.


For at lukke februar måned afleverer Nike en “Red Orbit” iteration af Nike Sko Dame afslappet silhuet. Denne udgave har en fuld Red Orbit konstrueret mesh øvre med Vast Grey indpakning rundt om hælen. Sort detaljer, en hvid mellemsål og en rød Air Max hælenhed fuldender designet.


Denne Nike Sko Billig tager på en enkel og alsidig hvid og sort overdel, der bruger hvidt på den forreste del af skoen og sort på den bageste halvdel. Læderdetaljer placeres derefter på tungen og hælen for at give skoen noget af et premium look. Yderligere detaljer inkluderer Black Swoosh-kontrol ved tåen, hvid “AIR” og “270” branding på de mediale sidepaneler, en hvid mellemsål og en gennemskinnelig sort Air Max-enhed på hælen.


I de varmere måneder fortsætter Nike med at tilføje levende farvetoner på deres Nike Air Max 270 Hvid/Sort/Volt silhuet. Derefter kommer skoen klædt i et dybt kongeblåt, sort og Fuchsia Flash farveskema. Denne Nike Air Max 270 har en fuld Flyknit-overdel i Royal og Fuchsia sammen med en sort Nike Swoosh på tåen. Tilføjelse af en smuk kontrast er dens Teal-accenter på indersiderne og hælenheden.


https://www.runtopsell.com/
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.281 seconds.
Facebook Twitter YouTube Brighter Brandon
Copyright © 2020 Brighter Brandon
Designed and maintained by Terry Hawkins